Grupa "Jānis Bukums" prezentē jauno albumu “Neuzvarētais”

Jānis Škapars
, Fotogrāfs
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

29. novembra vakarā viesnīcā “Hotel Roma” grupa "Jānis Bukums" prezentēja jauno albumu “Neuzvarētais”, kas ir jau trešais grupas albums. 

Albumu bez maksas iespējams lejupielādēt grupas mājaslapā, savukārt fizisko CD iespējams iegādāties Latvijas Rokmūzikas Asociācijas veikalā, kā arī visās mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās Latvijā.

Prezentācijas koncerta vietā grupa klātesošajiem viesiem izpildīja intīmu akustisko versiju trijām dziesmām no jaunā albuma, piedaloties albuma viesmāksliniecei Līgai Rīderei (X-faktora fināliste). “Mēs vienmēr albumu prezentācijās esam izpildījuši visu jauno albumu, bet ir gadījies, ka kāds cilvēks ļoti vēlas ar mums aprunāties, bet mēs esam nošķirti – viņi ir zālē, bet mēs esam uz skatuves, un tāpēc nemaz nesanāk aprunāties – cilvēks aiziet mājās bez pienākošās uzmanības. Šoreiz mainījām pasākuma konceptu, jo vēlējāmies ar visiem aprunāties. Esmu ļoti apmierināts ar šo pasākuma formātu, jo beidzot man izdevās aprunāties un pateikt paldies visiem draugiem, kuriem varēju veltīt pienācīgu laiku,” tā par prezentācijas formātu komentē Jānis Bukums.

Jāņa Bukuma albuma "Neuzvarētais" prezentācijas koncerts
Jāņa Bukuma albuma "Neuzvarētais" prezentācijas koncerts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kā jau ierasts, sveikt ar jaunā albuma iznākšanu ieradās grupas un Jāņa Bukuma draugi, kolēģi, radinieki un paziņas – dažādas sabiedrības prominences un industrijas personības. Pasākuma viesi varēja baudīt “Hotel Roma” sagatavotās uzkodas un dzērienus.

Albuma vizuālā noformējuma autors - Latvijā labi pazīstamais mākslinieks Artūrs Bērziņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu