Anna Lieckalniņa-Krimele komentē savas attiecības ar vīru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šoruden dzeltenā prese ziņoja, ka teoloģe, ģeštalta terapeite un bijusī TV personība Anna Lieckalniņa-Krimele, iespējams, divus mēnešus pēc meitiņas piedzimšanas šķīrusies no vīra, uzņēmēja Rafaela Krimela, jo no dzīvesvietas Ikšķilē pārcēlusies uz Rīgu. Izdevums "Privātā Dzīve" novembra izskaņā uzrunāja daiļo sievieti, lai noskaidrotu, kāds ir viņas un Rafaela attiecību statuss.

Lieckalniņa-Krimele kopā ar kādu draudzeni apmeklēja Māra Martinsona spēlfilmas "Jaungada taksometrs" pirmizrādi, kur atbildēja arī uz "Privātās Dzīves" jautājumu, vai viņas sirds ir atvērta jaunām attiecībām, uz ko Anna atbildēja: "Lai tas paliek mans noslēpums, jo esmu precēta sieviete. Lūk, tā - pavisam vienkārši!"

UZ jautājumu, vai viņas plānos ir savu oficiālo attiecību statusu mainīt, Anna atbildēja: "Nezinu. Kā jau sacīju - pagaidām esmu precēta."

Kā zināms, Anna un Rafaels gredzenus mija 2016. gada vasarā. Šā gada 9. jūlijā pasaulē nāca pāra kopīgā atvase, Annas otrais bērniņš. "Esam kā septītajās debesīs! Bezgala priecīgi! Paldies ārkārtīgi jaukajam Rīgas Dzemdību nama kolektīvam," priecīgo notikumu komentēja Lieckalniņa-Krimele, piebilstot, ka meitiņa svērusi gandrīz četrus kilogramus.

Foto: "Jaungada taksometra" pirmizrāde

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu