Lidostā notikusi grupai "Pērkons" veltītās virtuālās realitātes filmas pirmizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 10. decembrī, lidostā "Rīga" norisinājās rokgrupa "Pērkons" veltītās virtuālās realitātes filmas "Pērkons. A VR Rockumentary" Ņujorkas pirmizrādes iesildīšanas ballīte. Aplūko foto! 

Pasākumu apmeklēja daudzas sabiedrībā pazīstamas personas, un tā laikā "Pērkona" dziesmas izpildīja Rihards Saule ar pavadošo grupu, tiešsaistē no Ņujorkas viesiem izdevās sazināties ar Ievu Akurateri un filmas veidotājiem, tostarp Latvijā labi pazīstamo Koriju Makleodu), filmas pirmizrādes organizēšanās piedalījās arī prestižā mūzikas žurnāla "Rolling Stone" pārstāvji. Tāpat tika atvērts grupas pirmais DVD ar jubilejas turnejas "Sapumpurots zars" Ogres koncerta ierakstu, kurš no 18. decembra būs pieejams lielākajās grāmatnīcās un citās tirdzniecības vietās.

Rokgrupai "Pērkons" veltītās virtuālās realitātes filmas pirmizrāde lidostā
Rokgrupai "Pērkons" veltītās virtuālās realitātes filmas pirmizrāde lidostā Foto: publicitātes

Atgādinām, ka ASV tapusī filma stāsta par rokgrupu un tās lomu PSRS sabrukumā. Filmas veidotāji ir Mineapolē (ASV) bāzētā reklāmas aģentūra "Fallon Worldwide". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu