Dženifera Lopesa romantiskā komēdijā “Otrā iespēja”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dženifera Lopesa romantiskā komēdijā “Otrā iespēja”
Dženifera Lopesa romantiskā komēdijā “Otrā iespēja” Foto: kadrs no filmas

Šo piektdien, 14. decembrī uz lielajiem ekrāniem Latvijā sāk izrādīt komēdiju “Otrā iespēja” (“Second Act”) ar talantīgo popdīvu Dženiferu Lopesu (Jennifer Lopez) galvenajā lomā.

Romantiskās komēdijas “Otrā iespēja” galvenā varone, četrdesmitgadniece Maja strādā lielveikalā, kur viņa jūtas nenovērtēta un bieži aizsapņojas, kā mainītos dzīve, ja viņa būtu izdarījusi citas izvēles. Neapmierinātība par nepiepildītajiem sapņiem pieņemas spēkā. Pateicoties draugiem, kas pamatīgi piepušķojuši viņas CV un “Facebook” lapā atrodamo informāciju, Maja tiek pieņemta darbā kādā prestižā uzņēmumā. Viņa ir apņēmības pilna pierādīt izglītotajiem ļaudīm, ka dzīves gudrība ir ne mazāk vērtīga par grāmatu gudrībām.

Galvenās lomas atveidotāja Dženifera Lopesa ir pierādījusi, ka ir talantīga vairākās jomās vienlaikus, viņa ir gan pieprasīta aktrise (aptuveni 2,9 miljardi ASV dolāru lieli ienākumi no dalības kino, filmējusies vairāk kā 30 filmās), gan veiksmīga pop dziedātāja – pārdoti vairāk nekā 80 miljoni ierakstu visā pasaulē, kas kopumā padara viņu par visaugstāk atalgoto un ietekmīgāko latīņamerikāņu izcelsmes aktrisi un izpildītāju Amerikas Savienotajās Valstīs.

Dženifera Lopesa romantiskā komēdijā “Otrā iespēja”
Dženifera Lopesa romantiskā komēdijā “Otrā iespēja” Foto: kadrs no filmas

Neapšaubāmi Lopesa ir izcila, jo viņa ir vienīgā sieviete, kurai līdz šim ir izdevies vienlaicīgi būt labākā ieraksta īpašniecei un izpildīt galveno lomu tā brīža labākajā  filmā  Amerikā. (2001. gadā filmā “Kāzu plānotāja” un viņas albums “J. Lo”.)

Romantisko komēdiju “Otrā iespēja” režisējis Pīters Segals (“Ķeriet Smārtu”), līdztekus Dženiferai Lopesai, lomās redzami Mailo Ventimilja (“Pataloģija”), Vanesa Hadžensa (“Neprātīgās brīvdienas”) un Fredijs Stroma (“Pirmklasīgās”).

Romantiskās komēdijas “Otrā iespēja” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu