Intars Busulis pēc tievēšanas izaicinājuma atklāj savu svaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Klāt ir šova "X Faktors" lielais fināls, un arī tievēšanas izaicinājums ir noslēdzies - mūziķis Intars Busulis un grupa "Baritoni" ir piedzīvojuši pārsteidzošas izmaiņas savā izskatā un pašsajūtā. Sākotnēji tievētāji bija apņēmušies kopīgi atbrīvoties no 28 kilogramiem, bet rezultātā tika zaudēti 44 kilogrami.

Puiši sāka kopīgu izaicinājumu, lai uzlabotu savu dzīves kvalitāti, veselību un pašsajūtu, taču uz skatuves ir svarīgs arī izskats, ko, Intara iedrošinātiem, nācās saprast arī puišiem.

Grupas “Baritoni” dalībnieki un viņu mentors Intars gandrīz divus mēnešus izaicināja sevi, pilnībā mainot ēšanas paradumus, apgūstot veidus, kā pagatavot uzturvielām bagātas maltītes, piemēram, veselīgo picu un citus ēdienus, turklāt arī regulāri trenējās kopā ar treneri Paulu Freimani vai individuāli mājās.

Sākot maratonu, grupas "Baritoni" mentors un mūziķis Intars Busulis bija pārliecināts, ka dabiskā un veselīgā veidā viņam izdosies atbrīvoties no vismaz sešiem kilogramiem, taču rezultāts pārsteidza pašu Intaru, kurš izaicinājuma sākumā svēra 91 kg, tagad sver vairs tikai 81 kg, atbrīvojies no 10 kg liekā svara.

Pārsteidzošākās pārmaiņas ir piedzīvojis arī Ingars Punculis, kurš svēra 101,6 kilogramus. Izaicinājuma laikā ievērojot patiesi sabalansēta uztura programmu un aktīvi sportojot, Ingars ir zaudējis 11 kilogramus, tagad sverot 90,6 kg. Ingara brālis Artūrs pie "sešpakas" gan nav ticis, toties ķermeņa reljefs ir kļuvis krietni pievilcīgāks, zaudējot 5 kg.

Foto: Intars Busulis un "Baritoni" PIRMS

Tikpat labi, cik Ingaram, ir veicies arī Normundam, kuram izaicinājumā pievienojās sieva. Normunda kārotais svars bija 85 kilogrami, kas nozīmēja atbrīvoties no 7 kilogramiem, taču, ieguldot pamatīgu darbu, disciplīnu un gribasspēku, Normunds nu sver 82,2 kilogramus.

Savukārt Mārtiņš, kurš svēra 88 kilogramus, projektam noslēdzoties, sver 80 kilogramus un ir ļoti apmierināts ar iegūto rezultātu. Pārdomās par izaicinājumu jaunais mūziķis atzīst: "Tievēšana bija kā smaga un atklāta saruna pašam ar sevi. Jaunā dzīvesveida pieņemšana pieprasīja lielu gribasspēku un stipru raksturu. Jau pēc pirmās nedēļas organisms bija gatavs padoties, lūdzot atgriezties vecajās sliedēs, taču, kad izturi trīs nedēļas, pazūd gan vēlme pēc saldumiem, gan ilgas pēc treknumiem. Kas var būt labāks par uzvaru pār sevi?"

Tā kā puiši regulāri ir ceļā starp Rīgu un Rēzekni, pirms izaicinājuma Baritoni bija iecienījuši ātrās uzkodas degvielas uzpildes stacijās, taču tagad cenšas mest līkumu visiem kārdinājumiem un ceļā labprāt uzkož vien banānu un kafiju.

Foto: Intars Busulis un "Baritoni" PĒC

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu