Jūlijs Krūmiņš 75. dzimšanas dienā pulcē pat Galkinu un Vaikuli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Miljonārs Jūlijs Krūmiņš, kuram 12. decembrī apritēja 75 gadi, ar vērienu nosvinējis savus svētkus, kuros uzstājās arī Krievijā iemīļoti mākslinieki. 

Krūmiņš izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja, ka lielajām svinībām, kas notika Rīgas Latviešu biedrības namā, gatavojies trīs mēnešus.

"Biju sagatavojis 35 minūšu uzrunu viesiem, kuras laikā saucu arī tostus. Tad bija izklaidējošā daļa. Saaicināju pie sevis uz jubileju visus labākos Krievijas mūziķus, dziedāja arī Laima Vaikule, humora devai pamatīgs bonuss bija Krievijas humorists Maksims Galkins. Gada nogalē pa TV rādīs Sandija Semjonova nesen tapušo filmu par mani, ballē mani viesi to jau redzēja," priecīgs par lielisko ballīti ir Krūmiņš.

Vēstīts, ka Krūmiņu sveikt bija ieradušies aptuveni 250 viesu, tai skaitā miljonārs Raimonds Gerkens, uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs, politiķis Ainārs Šlesers, Krievijas miljonārs Aleksandrs Šenkamans un citi.

Arī pats Galkins dalījies ar foto, kas uzņemts Rīgā, kurā redzams visai glaunā izskatā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Фёдор Шаляпин на минималках #жизньартиста

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu