Šipkēvics par Vēberes uzstāšanos "Mīlestības vārdā. 18+": "Tas nebija Evijas veiksmīgākais priekšnesums" (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Mūziķis un plaši aprunātā simtgades koncerta "Mūzikas vārdā. 18+" veidotājs Jānis Šipkēvics izdevumam "Ieva" sniedza pirmo interviju pēc mēnesi ilgas klusēšanas. Tajā viņš atklāja, kā gatavojies koncertam, kurš lēmis par mākslinieku honorāriem, kā arī atvainojies par Evijas Vēberes izpildīto "Svētku dienu".

"Atvainojos visiem, kurus šis priekšnesums ir kādā veidā aizvainojis vai šķitis nepieņemams. Uzsveru, ka tā bija mana iecere šajā koncertprogrammā parādīt, kā Latvijas mūziku jūt dažāds Latvijas mūziķu spektrs," par Vēberes priekšnesumu izsakās Šipkēvics.

Lai arī Šipkēvics vietnē "Facebook" aizstāvējis Vēberi, sakot, "skumstu, ja mūsu neiecietības līmenis ir tik augsts un bailes no neparastā tik saasinātas", izdevumam "Ieva" viņš tomēr atzinis, ka Evija "Svētku dienu" dziedājusi šķībi. 

"Tas nebija Evijas veiksmīgākais priekšnesums, un par to pilnu atbildību uzņemos es. Es teicu Evijai, ka viņai šī dziesma jādzied. Tai pašā laikā domāju, ka pārmetumus vairāk izraisīja Evijas specifiskā dziedāšanas maniere, nevis intonācijas problēmas. Jebkurš mūziķis šajā aukstajā vakarā varēja nodziedāt tīrāk, jo apstākļi nebija no vieglākajiem. Arī es ik pa laikam nolaidu šķībi," tā Šipkēvics. 

Viņš arī atvainojies pašai Evijai:

"Cilvēciski man ir ļoti sāpīgi par to, ko Evija uzņēmusi. Par to, ka tikusi apvainota tajā, kas vispār nav bijis viņas nodoms. Par to viņai jau vairākkārt esmu no sirds atvainojies, un ceru, viņai būs pietiekami resursu, lai ar šo sadzīvotu."

Arī pati Evija vien mēnesi pēc uzstāšanās komentēja savu sniegumu izdevumam "Kurzemnieks". 

Atgādinām, ka jaunā dziedātāja Evija Vēbere kļuva par vienu no aprunātākajiem cilvēkiem Latvijas šovbiznesā pēc tam, kad koncertā "Mīlestības vārdā. 18+" izpildīja Imanta Kalniņa dziesmu "Svētku diena", kuras oriģinālizpildītāja ir Olga Rajecka.

Foto: "Mīlestības vārdā. 18+"

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu