Frīdenberga līgava publisko sirsnīgu foto ar Valteru no pērnajiem Ziemassvētkiem (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

17. oktobrī pēc ilgas cīņas ar vēzi pāragri mūžībā tika aizsaukts mūziķis un TV personība Valters Frīdenbergs. Lai gan kopš mīļotā nāves ir pagājuši pāris mēneši, viņa līgava Kristīne Paegle joprojām publiski dalās atmiņās par abu kopā pavadītajiem brīžiem.

Kristīne sociālajos tīklos publiskojusi foto ar Valteru no 2017. gada Ziemassvētkiem, kurus pāris pavadījis kopā. Fotogrāfijā abi izskatās priecīgi, pozējot pie eglītes Šaritē klīnikā Vācijas galvaspilsētā Berlīnē, kur Valters cīnījās ar vēzi, jo Latvijā pieejamās ārstēšanas metodes izrādījās neefektīvas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kikii_Kristīne Paegle (@kr_tiine) on

"Pateicībā par kopā pavadīto laiku, priekos un bēdas, līdz nāve mūs šķir. Mīlu!" pie kopbildes rakstīja Valtera mīļotā.

Kristīne arī pēc Valtera nāves ik pa laikam dalās sirsnīgos vēstījumos aizsaulē aizgājušajam mīļotajam. Novembra beigās viņa publiskoja kadru, kurā pastaigājas ar Valteru. "Baltu un mīkstu pastaigu gurkstošiem soļiem tālāk... Kādu brīdi atsevišķi, bet jau pēc laika kopā. Mīlu! Ilgojos!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kikii_Kristīne Paegle (@kr_tiine) on

Kā jau ziņots, 26. oktobrī notika publiska atvadīšanās no Frīdenberga Rīgas krematorijas Lielajā zālē. Pēdējo reizi satikties ar viņu bija ieradusies gan ģimene, gan draugi un talanta pielūdzēji.

Fotogalerija: Atvadīšanās no pāragri mūžībā aizgājušā Valtera Frīdenberga

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu