"Nesaprotu, par ko visi bija sajūsmā?" - soctīklu lietotāji asi vērtē "Kriminālās ekselences fondu" (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 1. janvārī, pie televīzijas skatītājiem nonāca Oskara Rupenheita režisētā 2018. gada kriminālkomēdija "Kriminālās ekselences fonds". Šo filmu, kas nav saņēmusi valsts finansējumu, kā arī tajā nepiedalās profesionāli aktieri, atzinīgi novērtēja gan kinoteātru apmeklētāji, gan sabiedrībā pazīstami ļaudis, gan kritiķi, tomēr sociālajā vietnē "Twitter" pēc filmas izrādīšanas kanālā TV3 skatītāju domas dalās.

Filmas režisors un scenārija autors ir Oskars Rupenheits, kuram šī ir pirmā pilnmetrāžas filma, bet viņam un viņa komandai ir bagāta pieredze īsfilmu un reklāmu veidošanā. Vērīgie skatītāji pazīs Rupenheitam raksturīgo vizuālo stilistiku, humoru un šarmu.

Filma ir pilnībā tapusi par filmas autoru, privātu atbalstītāju un labvēļu kopīgi sarūpētajiem līdzekļiem. Daļu no "Kriminālās ekselences fonda" budžeta savāca paši skatītāji - 2015. gadā filma kļuva par veiksmīgāko atbalstīto projektu vietējā kolektīvā ieguldījuma platformā ProjektuBanka.lv, piesaistot vairāk kā 10 000 EUR.

Lomās: Lauris Kļaviņš, Andris Daugaviņš, Māris Mičerevskis, Armands Brakmanis, Juris Riekstiņš, Jana Rubīna un citi.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu