Ozols, ansis, Viņa un Edavārdi - Republikas tūre

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vieni no Latvijas aktuālākajiem Latvijas hiphopa māksliniekiem - Ozols, ansis, Viņa un Edavārdi - aicina uz lielkoncertu sēriju lielajās Latvijas pilsētās ar nosaukumu "Republikas tūre". Liepājā, Valmierā, Rēzeknē un Ventspilī būs iespēja baudīt četrus koncertus vienā vakarā un dzirdēt arī izpildītāju kopīgās dziesmas.

Aizvadītajos gados vienas no straumētākajām Latvijas dziesmām un izpildītājiem digitālajās platformās, kā “Spotify”, “Youtube” un citās, bija ansis - "Zemes stunda" (piedaloties Kristīnie Pāžei) un albums “Balzams”, Ozols - "Stils", Viņa - "Tēja ar karalieni", Edavārdi - "Viss ir sarežģīti" (piedaloties Kristīnei Prauliņai), tāpēc, pateicoties klausītāju interesei, četri pašmāju repa izpildītāji satiksies hiphopa mūzikas svētkos “Rep-publikas” jeb Republikas tūrē.

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Ozols, ansis, Viņa un Edavārdi priecēs klausītājus četros lielkoncertos:

  • Liepājā (Lielais Dzintars, 13. februāris 19:00),
  • Valmierā (Kultūras centrs, 9. marts 20:00),
  • Rēzeknē (Latgales vēstniecība GORS, 22. marts 20:00),
  • Ventspilī (Jūras Vārti, 29. marts 20:00).

Koncerta programmā ir gan repa izpildītāju aktuālākās dziesmas, gan populārākie hiti. Biļetes uz koncertiem iegādājamas visās Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās Latvijā, digitāli  un koncertu norises vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu