Madonna satrauc sava talanta pielūdzējus ar nedabīgi lielu pēcpusi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Madonna (60) Vecgada vakarā pamatīgi samulsinājusi savus fanus, uz uzstāšanos Manhetenas slavenajā geju klubā “The Stonewall Inn” ierodoties ar daudz lielāku pēcpusi nekā agrāk.

Kamēr Madonna dziedājusi 13 gadus vecā dēla Dāvida ģitāras pavadījumā, klātesošie nespējuši koncentrēties uz notiekošo un sacēluši vētru sociālajos tīklos, apspriežot dziedātājas apaļumu iespaidīgo izmēru.

Fani lauž šķēpus par to, vai viņa tikusi pie dibena implantiem vai vienkārši izgāzusies, pārspīlējot ar bikšu polsterējumu. Pati slavenība komentējusi notikušo, tikai publiskojot dažus ieskatus koncertā un foto, pie kura norāda, ka nemeklē citu atzinību un ir tiesīga ar savu ķermeni darīt, ko vēlas.

Kā zināms, Dāvids ir viens no viņas kopumā sešiem bērniem. Madonnas attiecību laikā ar kubiešu aktieri Karlosu Leonu nāca pasaulē meita Lurdesa, bet romāna laikā ar britu kinorežisoru Gaju Ričiju piedzima dēls Roko. Pārējie četri bērni ir adoptēti.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu