Aļona Ostapenko gūtās traumas dēļ pievērsusies jaunam hobijam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai arī Latvijas tenisa zvaigznei Aļonai Ostapenko plaukstas locītavas traumas dēļ nācās atteikties no treniņiem, viņa uz vietas nesēdēja un brīvo laiku pavadīja lietderīgi, pievēršoties kādam jaunam hobijam.  

Sarunā ar "Vakara Ziņām" Aļonas mamma, trenere Jeļena Jakovļeva atklāj, ka tenisa zvaigzne brīvo laiku aizpildījusi ar veselām divām aktivitātēm.

"Bija skaidrs, ka viņa ilgi nedrīkst spēlēt, tādēļ parādījās arī daudz brīva laika. Kad laiks atbrīvojās, Aļona sāka mācīties spāņu valodu un sāka apmeklēt iemīļotās sporta dejas," izdevumam stāsta Jeļena.

Viņa turpina: "Morāli šīs nodarbes Aļonai palīdzēja justies veselākai un pozitīvākai. Pēdējos divus gadus viņas dzīvē bijis diezgan daudz tenisa. Un tagad parādījās citi cilvēki un vide, kas, protams, palīdzēja nedomāt par roku un traumu. Saprotot, ka var dzīvot arī citādi, viņai kļuva vieglāk. Citas nodarbes radīja patīkamas pārmaiņas." 

Tagad gan Ostapenko ir jau atgriezusies turnīros un aizvada jauno Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules tūres sezonu.

Ostapenko 2018. gadā aizkļuva līdz Maiami WTA "Premier" turnīra finālam un Vimbldonas čempionāta pusfinālam, bet nespēja aizstāvēt pērn izcīnītos "French Open" un Seulas WTA "International" titulus. Gada pirmajos mēnešos viņa rangā sasniedza rekordaugsto piekto vietu, bet nestabilais sezonas turpinājums lika atkāpties rangā.

Pērn viņa izcīnīja 23 uzvaras un cieta 21 zaudējumu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu