Aija Strazdiņa dalās ar elpu aizraujošiem foto no ceļojuma bez vīra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/aijastrazdina

Šā gada sākumā dzeltenā presē parādījās ziņa, ka uz iziršanas robežas ir "Jumpravas" mūziķa Aigara Grāvera un producentes Aijas Strazdiņas laulība. Šo situāciju vēl vairāk saasina fakts, ka Strazdiņa devusies ceļojumā uz Maltu bez vīra, publiskojot brīnišķīgus un elpu aizraujošus foto.

Strazdiņa ceļojumā devusies ar dēliem draudzeni Santu. 

"Jaunais gads būs tik laimīgs, cik laimīgi būsim mēs paši!" - pie kāda no foto raksta Aija, kura 2019. sagaidīja ārpus Latvijas, bez vīra pie sāniem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaunais gads būs tik laimīgs, cik laimīgi būsim mēs paši! ;)

A post shared by aijastrazdina (@aijastrazdina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Labvakar visiem, kuri tikai tagad mostas pēc Jaungada svinībām, no baudāmi vējainās un dzestri saulainās Maltas! Ko mēs te 2 dienu laikā esam redzējuši? Pagaidām neko daudz, jo vakar arī te, Valletā, bija salūts, gulēt ir laime un ilgi gulēt ir... vispār laime! Pamodušies, khm, neteikšu cikos ?‍♀️ sapratām, ka plānotais akvārijs ar visu medūzu barošanu godam nogulēts, un devāmies vēdināt miegainos prātus uz netālo Il-mistra Bateriju (GoogleMap tieši tā arī saka - Mistra Battery)(20gs 30to gadu aizsargbūves atliekas ar tām klātesošām dabas ainām). Un jāsaka, ka vārds "baterija" sevi attaisnoja - pamodāmies pat pārāk, sastiepām un atkal izļurkājām kāju cīpslas, aizgūtnēm saelpojāmies svaigo jūras gaisu un kopā pa visiem 4iem nodedzinājām 1600 kalorijas, 8km garā distancē rampājoties kalnā augšā un no kalna lejā. Sūtu jums vēju un sauli dažās šodienas bildēs - tas ir labākais iespējamais (paģiru) (pēcballes) (antistresa) (pretnoguruma) (jaunā gada iesākuma) kokteilis. Lietot lieliem malkiem! . #malta #ilmistra #cliffs #hiking #january1 #travel #kids #haveawalk #svaigsgaiss #wakeup

A post shared by aijastrazdina (@aijastrazdina) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1980. gadā te, piejūras kalnu kabatā, polsterētām rokām lejpus elkoņiem apkārt drasēja Robins Viljams, štaukādams māgā spinātus un glābdams mīļoto un citas Sweetheaven ciema cacas no ļaunā. Nu pa PopeyeCiema ielām dzīvojas saujiņa lieliem un maziem bērniem draudzīgu animatoru, no kuriem paši kolorītākie (Popaja druška ar neesošu pēcpusi un aizsmakušā balsī uz visiem aurojošs kapteinis), diemžēl, bildēs nav trāpījušies. Bet vispār bērniem patika un mums ne par matu mazāk. Ogu uz labās pēcgaršas kūkas uzmeta fakts, ka pēc tam, kad juniors bija ciema teritorijā pazaudējis savu Salaveča doto dāvanu (un tās bija lieliskas - vecākajam kubiksrubiks, jaunākajam fizikas eksperiments), ciema ļaudis, izmeklējušies un neatraduši veco, ātri vien noorganizēja tādu pašu vietā. Komplektā ar jau diviem (i.e. abiem!) mazizmēra pārtikas veikaliem, kur puikas steidzamā kārtā beksteidžā ievesti uz labierīcībām (sveiciens visām LV bodēm, kuras akli seko reglamentiem), šis padara Maltu par dikti jauku vietu.

A post shared by aijastrazdina (@aijastrazdina) on

Uz augšu