Reiniks jau atkal uzmirdz TV ekrānos; šoreiz - ar kuplām ūsām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Patīkamu pārsteigumu laba humora cienītājiem sarūpējis kanāls 360TV, skatītājus priecējot ar iemīļotā pašmāju komēdijseriāla "Saldais pārītis. Ir bērni" jauno sezonu. Kad jau šķita, ka Simonas un Filipa kopdzīve izjuks pa vīlēm, viņi tomēr spējuši izlīgt un arī seriāla jaunajā sezonā, kas pirmizrādi piedzīvos jau šo sestdien, 19. janvārī, turpina viens otru kaitināt, nesaprast un, protams, stipri mīlēt! 

Seriālam īpašu garšu arī šajā sezonā nenoliedzami piešķirs Simonas un Filipa lomu atveidotāju Artūra Skrastiņa un Sandras Kļaviņas tik meistarīgā saspēle, kā arī asprātīgā veidā atainotās sadzīviskās situācijas par un ap pāra attiecībām, kuras, šķiet, piedzīvojis ikviens no mums. Turklāt spilgtās epizožu lomās seriālā uzmirdzēs arī citi aktieri – gan jau pieredzējušie sava aroda meistari, gan arī jaunie profesionāļi.

Kādā no skečiem noteikti pamanīsiet Veltu Skursteni, Antu Krūmiņu un Leonu Krivānu, Ievu Pļavnieci, Zani Vaļicku, Gundaru Silakaktiņu, Veltu Straumi, Elzu Gauju, Jēkabu Reini Kugrēnu, kā arī Armandu Berģi - viņi kļuvuši gan par restorāna viesmīļiem, uz kuru, romantisku nolūku vadīti, devušies Filips un Simona, gan pārdevēju rotaļlietu veikalā, gan pansionāta iemītniekiem, kurā pēc psihoterapeita ieteikuma būs nonācis "saldais pārītis".

Kā īsteni gards "kumosiņš" skatītājiem noteikti būs dziedātāja Laura Reinika viesošanās seriālā. Viņš, maskējies zem krāšņām ūsām un "kepona", uzmirdzēs vienā no skečiem un atveidos senu Filipa paziņu Juri, ko pāris nejauši sastop degvielas uzpildes stacijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu