Piekauta un sazāļota: Māras Katarskas mamma atklāj jaunas detaļas par meitas pazušanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/marakatarska

Pirms pāris dienām izskanēja ziņa, ka Hurgadā, Ēģiptē, pazudusi dziedātāja un šovā "OKartes skatuve" iepazītā Māra Katarska. Sieviete atradās, tomēr 14. janvāra naktī jau atkal pazuda. TVNET sazinājās ar Māras mammu Aiju Katarsku, kura emocionālā sarunā apstiprina, ka viņas meitu piekāvis un, iespējams, sazāļojis kāds arābu izcelsmes vīrietis, ar kuru Māra pirms diviem mēnešiem iepazinusies savā darba vietā. Viņai ir bažas, ka Māra tiek turēta gūstā un viņas dzīvībai draud briesmas.

"Mums ar Māru bija ļoti labs kontakts, bet, parādoties šim vīrietim, ar katru dienu tas sāka zust. Māra nebija sasniedzama. Attaisnojās, ka ir slima, ka viņš viņai tēju taisa... Bet pie tām tējām kaut ko noteikti lika klāt," par meitas attiecībām stāsta Aija, kurai ir pamatotas aizdomas, ka Māra tiek apreibināta ar psihotropajām vielām. 

Diemžēl Māra nav vienīgais šī vīrieša "upuris" - kā zina teikt Aija, vīrietis pirms astoņiem mēnešiem bija turējis gūstā meiteni no Baltkrievijas. Scenārijs tāds pats - viņa tikusi sista un zāļota.

"Policija ir bezspēcīga. Mārai ar to vīrieti ir noslēgts laulību līgums," sarunas laikā ar pārsteidzošu faktu nāk klajā Aija.

"Arābu vīrieši ļoti labi pieprot "pavilkt" meitenes - viņa vienkārši ir psiholoģiski apstrādāta," par meitas drošību nobažījusies ir Aija.

Aija ar Māru pēdējo reizi runājusi naktī uz pirmdienu, 14. janvāri. "Pēc sarunas ar viņu es jutu, ka nav labi. Viņa ir emocionāli nestabila. Jutu šoku, izbīli, vainas apziņu," atminas Aija.

Šī nav pirmā reize, kad Māra nav sasniedzama, - pirms pāris dienām viņas mamma lūdza palīdzību meitas atrašanā. Vaicājot, kā meita atradusies, pirms atkal pazuda, viņa stāsta, ka ar Māras draugu sazinājies viņas darba devējs, lūdzot Māru satikt un apspriest darba jautājumus.

"Viņš lūdza Māru palaist no viņas drauga dzīvokļa. Viņai izdevās nokļūt savā dzīvoklī, paņemt pasi un policijā uzrakstīt ziņojumu. Meita pat dabūja ārsta apstiprinājumu, ka ir piekauta."

Diemžēl vīrietis, uzzinot, kur atrodas Māra, nekavējoties ieradies viņai pakaļ, kur būtiski sagrozījis faktus, un abi noslēguši pamieru. 

Šobrīd abiem ir izslēgti telefoni un ar Māru nav iespējams sazināties, un Aija neslēpj bažas, ka viņas meitas dzīvībai draud briesmas.

Ar Māras draugu un tuvinieku atbalstu, Aijai ir saziedota nauda biļetei, lai viņa varētu nokļūt pie meitas Hurgadā. Kā portālam TVNET atklāj Aija, lidojums paredzēts 15. janvāra vakarā.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weirdy ?

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's a bad day not a bad life. ? @martinsblums

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be patient. The best things are worth waiting for

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu