"Kad parunāju ar Ūdri… Viņš gandrīz sāka raudāt!" - Ilona Balode par to, kāpēc avārijā cietušo mūziķi neievieto pansionātā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Janvāra beigās apritēs trīs gadi kopš negadījuma, kurā mūziķi Rolandu Ūdri notrieca automašīna. Visu šo laiku viņam blakus dienu no dienas bijusi viņa sieva Ilona Balode-Ūdre, kura izdevuma "Ieva" jaunākajā numurā atklāj: lai vai cik grūti viņai reizēm klātos, savu dzīvi bez Ūdra viņa iedomāties nevar.

Ilona atklāj, ka saņēmusi vairākas vēstules, kurās cilvēki mudina Ūdri ievietot pansionātā. Sieviete atzīst, ka visu šo trīs gadu laikā tāda doma viņai prātā ienākusi tikai vienu reizi - pērnā gada pavasarī, kad arī Ilonas mamma smagi saslima un nonāca slimnīcā. "Tad gan man šķita – nojūgšos. Man bija jārūpējas par Ūdri, Bārtu un manu mammu," izdevumam stāsta Ilona.

"Cilvēki no malas, arī mana mamma, ieteica vismaz uz laiku ievietot Ūdri pansionātā. Vienu brīdi man šķita – varbūt viņiem taisnība, kā es viena tikšu galā… Bet, kad parunāju ar Ūdri… Viņš gandrīz sāka raudāt. Redzot viņa pārdzīvojumu, man it kā atvērās acis. Domāju: johaidī, ko es daru? Iedomājos – ko es darītu, ja Ūdra nebūtu man blakus?! Ja es sakreņķējusies pārnāktu mājās un man nebūtu, ar ko apmīļoties un parunāt – ko es darītu?! Tad sapratu – tā nebūs!" - emocionālā sarunā atklāj Balode.

Viņa turpina: "Mēs kopā esam piedzīvojuši gan elli, gan kosmosu. Bet cilvēki jau to nesaprot, viņi uz to visu skatās baigi praktiski."

Atgādinām, ka Rolands Ūdris cieta negadījumā 2016. gada 17. janvārī ap pulksten 15.40 Rīgā, Artilērijas ielas posmā starp Aleksandra Čaka un Krāsotāju ielu. Policijas ziņojumā teikts, ka viņu notriekusi "Subaru" markas automašīna.

Pašreiz ģimene par mājām sauc Ventspili, kur ik dienas Rolands apmeklē nodarbības pie fizioterapeita, logopēda un citiem speciālistiem, kuri dara visu iespējamo, lai tautā iemīļotais mūziķis atlabtu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu