Slavenā rudmate Emma Stouna uz sarkanā paklāja pārsteidz paparaci ar jaunu matu krāsu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Svētdien, 20. janvārī, pasaulslavenā amerikāņu aktrise Emma Stouna (30), kuru pazīstam kā rudmati, uz 30. ASV Producentu ģildes balvu pasniegšanas ceremoniju ieradās kā brunete.

Zvaigzne savai jaunajai frizūrai bij pieskaņojusi gaiši dzeltenu vakarkleitu ar lielu šķēlumu, dramatisku zeltainu kaklarotu un augstpapēžu kurpes tādā pašā krāsā.

Aktrise pasaulē vislabāk pazīstama ar lomām filmās "La La Land", "Easy A", "The Help" un "Birdman".

Kā jau ziņots, ASV Producentu ģildes balvu pasniegšanas ceremonijā, kas tiek uzskatīta par vērā ņemamu "Oskara" balvu priekšvēstnesi, galveno apbalvojumu kā gada labākā filma saņēma režisora Pītera Farellija filma "Green Book" ("Ceļvedis").

Ar "Green Book" par galveno balvu sacentās filmas "Bohemian Rhapsody" ("Bohēmista Rapsodija"), "A Star Is Born" ("Zvaigzne ir dzimusi"), "Roma" un "Black Panther" ("Melnā Pantera"), "BlacKkKlansman", "Vice", "Crazy Rich Asians" ("Pasakaini bagāti"), "A Quiet Place" ("Klusā pasaule") un "The Favourite".

"Green Book" šomēnes saņēma arī "Zelta globusu" balvu kategorijā "Labākā komēdija vai mūzikls".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu