Aktrise Emma Robertsa aizraujas ar biedējošu leļļu kolekcionēšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

​Amerikāņu aktrise, modele un dziedātāja Emma Robertsa (27), kuras tante ir slavenā aktrise Džūlija Robertsa, iespējams, bērnībā spēlējās ar vecajām labajām Bārbijām, taču pēdējos gados viņa aizrāvusies ar nedaudz biedējošām lellītēm, kurām ir smalkas ekstremitātes un lielas galvas.

Tās viņa kolekcionē vismaz kopš 2015. gada, un draugi aktrisei dzimšanas dienās kā dāvanas izvēlas tieši šīs rotaļlietas. “Tiku pie pāragras dzimšanas dienas dāvanas,” sociālajos tīklos jūsmo Robertsa, kura jau pavisam drīz, 10. februārī, kļūs par gadu vecāka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got an early birthday gift and her name is Bloom! ? who wants more doll content? ?

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where my doll lovers at? ?

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Interesanti, ka šogad nāks klajā animācijas filma “UglyDolls” (tulkojumā no angļu valodas – neglītās lelles), kurā vienā no galvenajām lomām būs dzirdama arī Emma.

Aktrise pasaulē pazīstama ar lomām kinolentēs “We're the Millers”, “Aquamarine”, “The Art of Getting By”, “Nerve” un seriālos “American Horror Story”, “Scream Queens”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu