Madarai Kivičai ziemīgie laikapstākļi uzjundī nepatīkamas atmiņas (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķa Andra Kiviča sieva un divu bērnu māmiņa Madara Kiviča, no kuras Kivičs aizgāja pie sabiedrības dāmas Lienes Skulmes,  pēdējā laikā sabiedrību ir priecējusi ar savu pozitīvismu un atvērtību. Taču šoreiz sieviete sociālajos tīklos dalījās ar kādu stāstu, kas nav vis tik patīkams.

"Rīta stundās skaists putenis un izcila slidotava. Var lieliski atsvaidzināt prasmi, kā vadīt auto, lai nenotiek tā, kā notika laikā, kad pirmoreiz patstāvīgi mācību procesā saskāros ar ledu un sniegu,"  stāstu iesāk Madara.

Kā atklāj sieviete, nepatīkamais atgadījums noticis pirms diviem gadiem, kas bijusi viņas trešā sēšanās pie auto stūres reize. "Degsme iemācīties bija tik liela, ka no nomas noīrējām auto (mums ir "automāts", mācījos ar "manuālo"), un rīts gluži kā šorīt - putenis, ledus, sniegs. Krustojumā galvenais ceļš maina virzienu, es braucu un auto sanes, ātrums bija pavisam neliels, bet tas izbīlis! Un pretī noteikti bija jābrauc baltam busiņam, toties tas veiksmīgi apstādināja manu auto, un par brīnumu - nevienam ne skrambiņas! Viss veiksmīgi, un laimīgi šķīrāmies!"

Tiesa, notikums gan nav Madaru atturējis iegūt tiesības, jo tagad daiļā gaišmate ikdienā pārvietojas ar automašīnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu