Aleksandrs Sokolovs: "Mīlestība ir īslaicīgs pasākums" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs nesen publiskoja video, kurā dalījās pārdomās par to, kādēļ "visi cilvēki attiecībās piekopj krāpšanu" un kādēļ tas attiecībām nākot pat par labu. Pēc šādiem paziņojumiem viņam nācās saskarties ar lielu gūzmu negatīvu komentāru, tādēļ tagad fotogrāfs publicējis jaunu video, kurā dalās pārdomās par to, kādi cilvēki tomēr var būt uzticīgi savam partnerim.

Kā bilst Sokolovs, viņš tik un tā ir pārliecināts, ka jebkurš cilvēks vienu reizi mūžā ir nokrāpis kādu no saviem partneriem - vai tā ir pirmā mīlestība vai vīrs. Tāpat viņš ir drošs, ka tie, kuri komentāros skaļi paziņo, ka savu otru pusīti nav krāpuši, patiesībā ir tie, kuri to varētu būt darījuši.

Fotogrāfs gan atzīst, ka ir pāris cilvēku kategorijas, kuras attiecībās varētu būt uzticīgas - tie esot aseksuāli cilvēki, kuriem "pietiek, ka viss notiek reizi divās nedēļās", tādēļ viņiem nav motivācijas meklēt papildu kaislīgus piedzīvojumus ārpus attiecībām. Tāpat, pēc Sokolova domām, savu otru pusīti varētu nekrāpt tie cilvēki, kuriem hroniski neesot laika, piemēram, māmiņas ar trīs bērniem, kurām nav pat laika paskatīties TV, nemaz nerunājot par attiecību uzturēšanu ar mīļāko. Pēdējā kategorija ir tie, kuri ir tikko iemīlējušies, jo neesot "stiprāka spēka par mīlestību".

"Mīnuss ir tāds, ka tas stāvoklis nav ilgstošs. Jā, kāds varētu teikt, ka viņam ir mīlestība 10 gadu garumā, bet tā nav. Neticu. Vai jūs melojat citiem, vai jūs melojat paši sev. Mīlestība ir īslaicīgs pasākums, ne vairāk par diviem gadiem. Bet tajā laikā, kad mīlestība ir, cilvēki ir godīgi un svētie," rezumē fotogrāfs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu