"10 gadus neko nepārbaudu un esmu veselīgāka nekā jaunībā" - Olga Dreģe atklāj, kāpēc nekad neslimo (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aktrise Olga Dreģe
Aktrise Olga Dreģe Foto: Sintija Zandersone/LETA

Dailes teātra aktrise Olga Dreģe, kura savos 80 gados joprojām aktīvi darbojas ne tikai uz teātra skatuves, izdevumam "Vakara Ziņas" atklājusi savu formulu, kā saglabāt labu veselību šajā laikā, kad apkārt plosās vīrusi un pat gripa.

"Nevajag domāt un baidīties no slimībām. Jāiemācās izdzīvot apstākļos, kādi mums ir apkārt. Ar tiem ir jāsadzīvo. Galvenais - nesatraukties," izdevumam stāsta Dreģe.

Viņa iesaka likt lietā tautas līdzekļus: "Būtisks ir siltums - gan guļot, gan pēdām, gan dzerot karstu tēju ar ingveru un medu. Iesaku lietot visu dabisko - upenes, medu, alveju, kalanhoju, pelašķi un pīlādzi."

"10 gadus neko nepārbaudu un esmu veselīgāka nekā jaunībā. Esmu ierindā un strādāju bez apstājas, piemēram, tagad februārī man būs 14 izrādes," atzīst spriganā aktrise.

Kā zināms, Latvijā reģistrēta plaša gripas izplatība, turklāt slimība kopš sezonas sākuma laupījusi dzīvību jau 17 cilvēkiem. Visiem pacientiem bija hroniskās saslimšanas, turklāt pret gripu viņi šajā sezonā nebija vakcinēti.

Iepriekšējā gripas sezonā šī infekcija dzīvību laupīja 91 cilvēkam, bet vēl gadu iepriekš - 75 cilvēkiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu