Pārvērtības piedzīvojis Rīgas populārais naktsklubs "Coyote Fly"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas naktskluba "Coyote Fly" rekonstrukcijā, tostarp bāra, gaismu, mēbeļu, dizaina priekšmetu iegādē, investēti vairāk nekā 300 000 eiro, informē "Coyote Fly" mārketinga vadītāja Elīna Rudzīte.

Rudzīte norādīja, ka naktsklubs uz rekonstrukcijas laiku tika slēgts pērnā gada 31. decembrī un renovācijas darbi sākās 2. janvārī. Savukārt rekonstruētā "Coyote Fly" kluba atklāšana paredzēta 8. februārī plkst.23.

Kā sacīja Rudzīte, jaunajās "Coyote Fly" telpās šogad aicinās uzstāties tādus māksliniekus kā Krievijas producentu un diskžokeju "Smash", ASV meiteņu popgrupas "Pussycat Dolls" dalībnieci Melodiju Torntoni (Melody Thornton), elektroniskās mūzikas izpildītāju Kaskadu (Cascada), vokālisti Taru Makdonaldi (Tara McDonald), "Deepest Blue" grupas līderi Džoelu Edvardu (Joel Edwards), kā arī diskžokejus "EDX", "Madison Mars", "Moguai", "Filatov&Karas", un citus.

Naktsklubs "Coyote Fly" dibināts 2006. gada nogalē un sākotnēji atradās Palasta ielā 3. No 2011. gada aprīļa tas atrodas izklaides centrā "Vernisāža", Tērbatas ielā 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu