Anna Rozīte ceļojuma laikā Peru tikusi pie zarnu trakta infekcijas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Daiļā TV personība Anna Rozīte šoziem nolēmusi doties uz silto Dienvidamerikas valsti Peru – šoreiz ceļojums gan nav noritējis tik gludi kā gribētos.

“Stāvu inku templī un prātoju. Gandrīz trīs dienas no šā brauciena esmu pavadījusi Peru slimnīcā, jo tiku pie zarnu trakta infekcijas. Visticamāk, no ne pārāk kārtīgi mazgātiem augļiem vai dārzeņiem. Tagad jau esmu ierindā un ceļojums turpinās, bet pārņem tāda nožēlas sajūta, ka tik tālu braukts, plānots un sanāca atcelt vairākas absolūti unikālas pieredzes, ko var piedzīvot tikai Peru. Bet no otras puses - ir sajūta, ka viss notiek tā, kā jānotiek. Laikam jau taisnība, ka cilvēks plāno un Dievs dara,” publiski atklāja Rozīte.

“Viss notiek kā jānotiek! Un, ja kaut ko paņem, citu iedod vietā, tātad nevajadzēja tās pieredzes! Un galvenā pieredze ir sveikam un veselam atgriezties mājās”, “Bez nožēlas, labi, ka esi ierindā! Lai veiksmīgs un vesels tālākais ceļš!”, “Oi, noteikti šādi bija labākais, kas varēja notikt” - tā komentētāji.

“Man ļoti patīk lidot. Precīzāk - laiks lidmašīnā, kad esi kaut kur pa vidu valstīm, neesi sasniedzams, kad nav svarīgi, cik ir pulkstenis un kādā laika zonā atrodies. Brīnišķīgs starpstāvoklis, mākoņu valstībā, mirklis pilnīgi sev. It kā būtu laimējis pilnīgi brīvu dienu, ko pavadīt savā dīvānā. Grāmatu lasīšanai, ideju un domu pierakstīšanai, nākotnes plānošanai. Vēl man ļoti patīk iziet cauri telefona bildēm, atcerēties brīnišķīgus mirkļus, kas piedzīvoti, arī izdzēst liekās bildes, kas sakrājas. Un garajos lidojumos, protams, filmas un seriāli! Mmm... tā man ir riktīga bauda, jo ikdienā tam nu gandrīz nemaz nesanāk laika,” šādās pārdomās ar saviem faniem ceļā uz Peru dalījās Anna.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu