Ušakova bijušā drauga dēļ palikusi bez līdzekļiem (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 5. februārī, dziedātāja un radio balss Liene Ušakova nāca klajā ar jaunu paziņojumu saistībā ar bijušo draugu un, kā apgalvo pati Ušakova, vairāku citu sieviešu apkrāpēju Ronaldu Alpi - viņai lūgts bankai sniegt "pamatojošus dokumentus saistībā ar darījumiem Lienes kontā, lai novērstu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju un terorisma finansēšanu". Nu tapis zināms, ka dziedātājai ir slēgts bankas konts un viņa palikusi bez līdzekļiem.

Liene sociālajā vietnē "Facebook" publicējusi ekrānuzņēmumu, kurā redzama viņas sūtītā īsziņa bijušajam draugam.

"Ronald, es neturu uz tevi ļaunu prātu. Tu esi bijis mana izvēle un cilvēks, ar kuru vēlējos saistīt savu dzīvi un es nekad neteikšu neko sliktu par kādu, kas man ir bijis mīļš. Ja godīgi, tad man ir tevis pat mazliet žēl, jo man tiešām sāk likties, ka tev ir problēmas ar galvu," Ušakova raksta Alpem.

Viņa turpina: "Šobrīd ir "iesaldēts" (slēgts) mans bankas konts, esmu palikusi bez līdzekļiem un banka pieprasa iesniegt no manis visus dokumentus par taviem pārskaitījumiem (naudas darījumiem) uz manu kontu! Un atkal izrādās, ka es neesmu vienīgā, kurai ir "iesaldēts" bankas konts. Šodien es uzrakstīju iesniegumu. Visu, kā ir. Ar tevi noteikti sazināsies." 

Atgādinām, ka Ušakova pērnā gada izskaņā vietnē "Facebook" brīdināja citas daiļā dzimuma pārstāves par šo vīrieti, kurš izmantojot sievietes krāpnieciskiem nolūkiem. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu