Aktrise Prijanka Čopra liek atkārties žokļiem, uz interviju TV ierodoties ar milzu dekoltē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Daiļā indiešu aktrise Prijanka Čopra Džonasa (36), kura pērn mija gredzenus ar dziedātāju Niku Džonasu (26), lika aizrauties TV skatītāju elpai, uz šovu “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” ierodoties visnotaļ iespaidīgā tērpā.

Viņa intervijai bija izvēlējusies krēmkrāsas ar pērlīšu izšuvumiem pārklātu bikškostīmu ar milzīgu dekoltē, kas skatītājiem pavēra skatu uz viņas apjomīgajām krūtīm.

Šovā skaistule atklāja, kāpēc izvēlējusies nevis pieņemt vīra uzvārdu, bet gan papildināt savu: “Es vienmēr biju gribējusi pievienot viņa uzvārdu savam vārdam, jo mēs kļūstam par ģimeni un laikam esmu nedaudz vecmodīga. Es nevēlējos mainīt savu identitāti, bet gan pievienot to [uzvārdu] savai.”

Lai gan abi salaulājās Indijā, Čopra pastāstīja, ka viņa sākotnēji vēlējusies salaulāties uz kādas privātas nomaļas salas, bet Niks viņu pierunājis, sakot, ka nevēlas līgavu nošķirt no viņas valsts.

Pāris kāzas svinēja divas reizes – vadoties gan pēc kristiešu, gan hinduistu tradīcijām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Aktrise šogad būs redzama neparastā romantiskajā komēdijā "Isn't It Romantic".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu