Bilde smuka, aktieri sakarīgi, bet dialogi "tizli": skatītāji metas komentēt seriālu "Viss pa jaunam!"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
TV3 ikvakara seriāla “Viss pa jaunam!” pirmizrāde
TV3 ikvakara seriāla “Viss pa jaunam!” pirmizrāde Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Pirmdien, 4. februārī, pirmizrādi piedzīvoja jaunais pašmāju seriāls "Viss pa jaunam!", kura veidotāju starpā ir producents Andrejs Ēķis un režisors Aigars Grauba. Noskatoties pirmās sērijas, ļaudīm jau izveidojies pirmais priekšstats par redzēto - tiesa, aktīvākie "Twitter" lietotāji ir visai skeptiski par redzēto, bet starp kritikas pilniem tvītiem var atrast arī kādu labu vārdu. 

Atgādinām, ka galvenās lomas seriālā atveido pazīstamie pašmāju aktieri - Dainis Grūbe, Iveta Pole, Anta Aizupe, Inga Alsiņa, Jana Čivžele, Edgars Samītis, Juris Žagars, Ivo Martinsons u.c., savukārt debiju aktrises lomā piedzīvos populārā jūtūbere Evelīna Pārkere. 

Jaunā seriāla nosaukums atklāj arī stāsta galveno sižeta līniju – kāda cilvēka dzīvē viss būs pilnīgi pa jaunam! Dāvis ir jauns, veiksmīgs vīrietis, kuru nemitīgais stress, steiga un nebeidzamie darbi, sapinušies neatšķetināmā mudžeklī, piespieduši apstāties, padomāt un saprast – tā turpināt vairs nevar. Dāvis nomaina ofisa dzīvi un lielpilsētas steigu pret fizisku darbu un lauku mieru. Tomēr seriāls nav tikai par Dāvi un viņa attiecībām ar divām dāmām – Skaistkalnos dzīvo daudzi kolorīti personāži. Tie katrs ir ar savu spilgtu raksturu, dzīvesstāstu, interesēm, kā arī savstarpējām attiecībām. Seriāls piedāvās ieskatīties šo cilvēku ikdienā, dzīvot līdzi viņu piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem, ielūkoties viņu nebūšanās un, iespējams, saskatīt kādā no viņiem pašam sevi. Jo tieši tāds ir seriāls – godīgs un atklāts stāsts par cilvēkiem un viņu attiecībām. 

Foto: TV3 ikvakara seriāla "Viss pa jaunam!" pirmizrāde

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu