Žurnāls: Izjukusi aktrises Antas Aizupes ģimene (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Žurnāls “Privātā Dzīve” ziņo, ka viņu rīcībā nonākusi informācija - Dailes teātra un seriāla "Viss pa jaunam" aktrise Anta Aizupe un viņas bērnu, dvīņu meitu tēvs advokāts Mārtiņš Knipšis vairs nedzīvo kopā.

Uz izdevuma lūgumu apstiprināt vai noliegt šo faktu Knipšis atbildējis īsi: “Negribu par to runāt.”

Pavisam drīz, 14. aprīlī, viņu atvasēm apritēs trīs gadi. Advokātam no iepriekšējām attiecībām ir vēl trīs bērni.

Kā jau ziņots, 4. februārī TV pirmizrādi piedzīvoja jaunais TV3 ikvakara seriāls “Viss pa jaunam!”, kura veidotāju starpā ir producents Andrejs Ēķis un režisors Aigars Grauba.

Seriāls stāsta par mūsdienīgu vīrieti (aktieris Dainis Grūbe), kurš veido veiksmīgu karjeru lielā uzņēmumā, baudot lielpilsētas šiku, tās izklaides un atpūtas iespējas. Tomēr ikdienai lielpilsētā ir arī ēnas puse - nemitīgs stress un trauksme, līdz Dāvis piedzīvo kādu negaidītu pavērsienu, kas liek jaunajam vīrietim saprast, ka ir jāievieš izmaiņas savā dzīvē. Galvenās sieviešu lomas atveido aktrises Iveta Pole un Anta Aizupe.

Par Antas seriālā atveidoto tēlu Kristu Riekstiņu: “Viņas bijušais draugs viņu ir ne tikai piekrāpis un pametis, bet arī aplaupījis. Krista drīz vien iepazīstas ar Ritu, kura viņai piedāvā iesaistīties biznesa projektā, kur viņa varēs likt lietā savas mārketinga un sabiedrisko attiecību zināšanas. Par spīti tam, ka ir stipra un neatkarīga sieviete, viņa ir vispesimistiskākā no trim draudzenēm, kā arī vismazāk saprot, ko vēlas dzīvē.”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu