Kailijas Dženeres labākā draudzene maigojusies ar Hlojas Kardašjanas bērna tēvu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP, REUTERS/SCANPIX/TVNET kolāža

Skandāls Amerikas populārākajā ģimenītē: ārvalstu prese ziņo, ka realitātes šova "Keeping Up With the Kardashians" zvaigznes Kailijas Dženeres labākā draudzene Džordina Vudsa kādā mājas ballītē maigojusies ar Kailijas pusmāsas Hlojas Kardašjanas meitas Trū tēvu, NBA basketbolistu Tristanu Tomsonu. 

Vēstīts, ka pagājušajā nedēļas nogalē Tomsons un Vudsa apmeklējuši kādu mājas ballīti, kurā līdz pat agrai rīta stundai skūpstījušies un nevarējuši viens no otra novērsties. 

Vudsa notikušo nav komentējusi, savukārt Tomsons vietnē "Twitter" publicējis ierakstu "Fake news" (viltus ziņas - red.), ko drīz vien izdzēsis. Arī Vudsas labākā draudzene Kailija Dženere nav publiski izteikusies, tomēr zināms, ka Hloja pārtraukusi attiecības ar Tomsonu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lil Vibe @diesel @diesel__us ♥️

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

plus she know my babymama is a trophy ?

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

two days left ??? @kyliecosmetics

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Šī nav pirmā reize, kad Tomsons krāpj savas meitas māti - pērn aprīlī, kad Kardašjana vēl bija stāvoklī, internetā tika nopludināts video, kurā Tomsons naktsklubā draiski skūpsta kādu sievieti, kamēr cita viņa galvu likusi klāt savām brangajām krūtīm. Video ticis uzņemts oktobrī, kad Hloja bija trešajā grūtniecības mēnesī.

Jāpiebilst, ka Tomsons attiecības ar Kardašjanu sāka laikā, kad viņa bijusī draudzene gaidīja no viņa bērnu. Basketbolista pirmā atvase - dēls Prinss - pasaulē nāca 2016. gada decembrī, kad sportists teju pusgadu jau mīlinājās ar Kardašjanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are ready whenever you are little mama ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mommy and Daddy ? @sashasamsonova

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu