TV ekrānos atgriežas šovs “Es mīlu tevi, Latvija”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

​Svētdien, 3. martā plkst. 20.00 ar 5. jubilejas sezonu TV3 atgriežas sirsnīgais un skatītāju iemīļotais ģimenes šovs “Es mīlu tevi, Latvija”. Šovā tiksies pašmāju slavenības, kas mērosies zināšanās par Latviju Janas Duļevskas un Valtera Krauzes komandās. Iepriekšējās sezonās vadībā izvirzījās Janas komanda. Vai jubilejas sezona nesīs uzvaru Valtera komandai? Noskaidro jau drīzumā!

Divpadsmit svētdienas vakarus kanālā TV3 būs iespēja uzzināt jaunus un līdz šim nedzirdētus faktus, pārbaudot savas zināšanas par Latvijā atpazīstamām un populārām personībām, noskaidrojot aktuālos kīno, televīzijas un kultūras jaunumus, minot dziesmas, izspēlējot dzimšanas dienas, un, protams, lielo burtu spēli. Tāpat kā skatītāji, uzticīgi šovam ir arī tā vadītāji – arī piektajā sezonā televīzijas spēli vadīs Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš, bet komandu kapteiņu lomās iejutīsies apburošā Jana Duļevska un šarmantais Valters Krauze.

Jaunajā sezonā šovs sniedz unikālu iespēju skatītājiem iesaistīties raidījuma veidošanā, aicinot iesūtīt interesanto, neparasto vai īpašo jautājumu par Latviju, kas pēc žūrijas vērtējuma izskanēs šova “Dzimšanas dienas” spēles laikā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu