Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Aleksandrs Sokolovs atklāti par seksu trijatā: “Man nepatika” (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš kādreiz vadīja šovu “Sokolovs par seksu”, tagad Latviju par un ap šo tematu izglīto, publiskojot video savā “Youtube” kanālā. Šoreiz viņš apspriedis jautājumu par seksu trijatā, atklājot arī savu pieredzi.

“Uztaisīju video par seksu trijatā un jau uzreiz saņēmu agresīvu vēstuli. Kaut kāds čalis rakstīja, ka es propagandēju amorālu uzvedību. Ka "normālās" attiecībās tādām izvirtībām nav vietas. Es savukārt uzskatu ka "normāli" ir viss, kas patīk diviem pilngadīgiem cilvēkiem. Nav nekādu ierobežojumu.

Bet šo video es uztaisīju tāpēc, ka reāli daudzas sievietes man stāstīja, ka grib pamēģināt ar diviem vīriešiem, bet nevar pierunāt savu otru pusīti. Tad es parunāju ar vairākiem čaļiem, pievienoju savu personīgu pieredzi, paklausījos, ko stāstīja modeles. Un tā tapa analītiskais sižets par izplatītiem vīriešu aizspriedumiem,” tā Sokolovs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu