Piedzīvojumu meklētāja Linda Leen priecē ar ieskatu savā ceļojumā uz skaisto Jaunzēlandi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Talantīgā dziedātāja un fotogrāfe Linda Leen (39) jeb Linda Lezdiņa, kamēr Latvija vēl ir pavasara gaidās, devusies uz noslēpumaino Austrālijas kaimiņieni Jaunzēlandi.

“Jaunzēlande šobrīd piedzīvo lielu investīciju un tūrisma pieplūdumu, tā sakot, “the new black”, un lai nu ko, bet cenu līmeņa neatbilstību šim statusam nu gan viņiem pārmest nevar.

Auto īre, salīdzinot ar Eiropu, ir tuvu kosmosam, nu vai vismaz Islandei, tāpēc mans no punkta A uz B pārcēlājs ir vissuperminiekonomiskākā mazlitrāžas versija ar funkciju “braukt”, ne mazāk un arī ne vairāk.

Kalnainākos un reizē līkumaināku ceļu apvidos, kādi ārpus centrālā ziemeļus un dienvidus savienojošā lielceļa ir tieši visi, manī ieperinās doma, ka šī mazulīte, kā jau tagad moderni, ir savulaik mainījusi dzimumu: iepriekšējā dzīvē bijusi manuāla un tagad automātiski pārslēgt ātrumus atceras tikai pēdējā brīdī pirms (atgriežoties pie kosmosa) pacelšanās gaisā: ”Hi hi, eķ, atkal aizmirsās... hjuuuu, laižam tālāk!” Mūzikas klausīšanās iespēju ziņā arī šis eksemplārs būtu ierindojams godpilnajā retro kategorijā, bet tas jau ir cits stāsts!” savus piedzīvojumus apraksta pašmāju slavenība.

Linda, kura jau gadiem aizraujas ar dabas fotografēšanu, protams, ceļojumā ņēmusi līdzi arī savu kameru, ar kuru aizrautīgi iemūžina visskaistākās ainavas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#photobylindaleen

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#photobylindaleen

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Kā zināms, viņa pērn viesojusies arī, piemēram, Izraēlā, Ungārijā, Grieķijā un Indonēzijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visi ceļi vaļā #photobylindaleen #sonyalpha

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Uz augšu