Daiļā akordeoniste Ksenija Sidorova ir bērniņa gaidībās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

​Pasaulslavenā pašmāju akordeoniste Ksenija Sidorova (30) Starptautiskajā sieviešu dienā 8. martā paziņoja, ka ir sava pirmdzimtā gaidībās.

“Laimīgu 8. martu visām pasaules sievietēm! Es ceru, ka vīrieši jūs kā parasti lutina! Šodien es jūtos sievišķīgāka kā jebkad! Un tas nav tikai tādēļ, ka mans mīļotais Hosē Luis Arizaga Lobeto pārsteidza mani ar visskaistākajiem ziediem, bet gan tāpēc, ka viņš devis man dāvanu kļūt par māti! Tas nozīmē to, ka nākamnedēļ būs mans pēdējais koncerts pirms “mammu atvaļinājuma”. [..] Man nācās atcelt visus pārējos koncertus, jo, pienākot trešajam trimestrim, puncis nedod vietu akardeonam, bet es ceru lēnām atgriezties uz skatuves vasaras beigās!” sociālajā tīklā “Facebook” paziņoja mūziķe.

Topošos vecākus apsveikusi arī operdziedātāja un māmiņa Elīna Šimkus: “Cik jauka ziņa! Ak, Ksenija, jūs gaida TIK DAUDZ prieka un patiesas laimes mirkļu ar bērniņu ģimenē! Tas nav salīdzināms ne ar ko citu sievietes (un arī normāla vīrieša!) dzīvē! Lai brīnišķīgs gaidību laiks.”

Kā zināms, pāris gredzenus mija 2015. gadā.

Uz augšu