Gundega Skudriņa par Parīzi: “Staigāju blakām baisām policistu ķēdēm, kuri apbruņojušies ar visu iespējamo munīciju” (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/gundega.skudrina

Sākoties skolēnu brīvlaikam, pasākumu organizētāja Gundega Skudriņa kopā ar ģimeni devusies uz Francijas galvaspilsētu Parīzi. Lai arī tur jau sācies pavasaris un iespējams iemūžināt ne vienu vien skaistu un romantisku ainavu, pilsētai ir arī tumšā puse.

“Man allaž ceļā kontrasti... Parīzē tikai dažas stundas, bet šeit viss kā parasti. Romantiskais un skaistais mijas ar skarbu realitāti. Starp tikko saziedējušām magnolijām, ķiršiem, kūku māniju un veco retro šiku, kārtējais parīziešu dzelteno vestīšu streiks. Staigāju blakām baisām policistu ķēdēm, kuri apbruņojušies ar visu iespējamo munīciju.

Daudz armijnieku, daudz policisti, daudz ieroču. Nevarētu teikt, ka patīkami. Tāds viegls drudzis manāms un jūtams, bet veikali un kafejnīcas turpina ierasto darbu. Brīžiem, kad kļūst nemierīgāk, vienkārši pieslēdz uz mirkli durvis.

Tāda, lūk, mums šobrīd pasaule, kurā dzīvojam. Saziedējuši pirmie pavasara ziedi blakus ieročiem,” sociālajos tīklos atklāja slavenība.

Uz jautājumu vai šādu skatu var redzēt katru dienu, viņa atbildēja: “Tas jau viņiem sāk klūt par parastu dienu.”

Foto: facebook.com/gundega.skudrina

Kā jau ziņots, Skudriņa 2019. gadu jau iesāka ar ceļojumu uz Kostariku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peldēt krāsās. #ritapelde#iedvesma#prieks#celojums#draudziba#kostarika#atvalinajums

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katram savu palmu būdu.:) #vacation#timeout#costarica#beachlife#friendship

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu