Armands Simsons par noskrieto maratonu: “Gribējās nospļauties un nokrist kaut kur trases malā, raudāt un izmest visas botas”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

TV personība, pasākumu vadītājs un daudzērnu ģimenes tētis Armands Simsons atvaļinājumā Spānijā ar mīļajiem atpūtu apvienojis ar dalību “Zurich Marató Barcelona” maratonā un sociālajos tīklos dalījies ar pārdomām pēc paveiktā.

“Šodien [11. martā] jau ar smaidu var atskatīties uz vakardienas “Zurich Marató Barcelona”, kas man bija trešais. Pēdējos 12 kilometros reizes piecas gribējās nospļauties un nokrist kaut kur trases malā, raudāt un izmest visas botas ārā. Bet tad manas lielākās atbalstītājas parādījās trases malā vienreiz, tad otrreiz, un pēdējos divus finiša kilometrus mēs roku rokā ievilkām tēti finišā! Neprasiet par laiku!!! Jo īpaši tie, kuri nekad 42 kilometrus nav noskrējuši. Šī ir viena no smagākajām cīņām ar sevi. Bet labā ziņa pašam priekš sevis, ka, atbraucot mājās, es atkal iešu skriet un ļoti ceru stāties arī uz “Tet Riga Marathon” starta līnijas. [..] Traki, bet forši,” tā Simsons.

“Pirmais, ko sev pateicu finišā... ”Nekad vairs!!!" Bet galvenais, ko tagad jūtu vai, pareizāk, nejūtu, ir antipātijas pret skriešanu!” piebilda skrējējs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

Slavenība starp treniņiem ar ģimeni apskatījis arī ne vienu vien tūristu iecienītu vietu un pat iegriezies neskaitāmām ūdens iemītnieku sugām pilno “L'Aquàrium de Barcelona”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladies in gold ? #girls #mygirls #tourist #barcelona #lasrambles #sisters #girlspower

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu