Amerikāņu vakara izklaides šovs nejauki izjokojis smukulīti Deividu Bekhemu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix/ekrānuzņēmums

​Pašlaik par vienu no populārākajiem “Youtube” video pasaulē kļuvis amerikāņu vakara izklaides šova “The Late Late Show with James Corden” izstrādāts joks, kurā viņa draugs un raidījuma vadītājs noorganizējis neīstas sportista statujas apskati pirms lielās atklāšanas ceremonijas.

Dienā, kad bija paredzēts pie Losandželosas kluba “Galaxy” stadiona atklāt veltījumu sportistam, aktieris un TV personība Džeimss Kordens sadarbībā ar kluba vadību un medijiem apveda ap stūri bijušo futbolistu, prezentējot statuju, kas izskatījās pēc viņa karikatūras.

Sarunājoties nolīgto aktieri, kas atveidoja mākslasdarba radītāju, ar kuru Bekhems bija ticies iepriekš, viņš pēc “zelta brīnuma” ieraudzīšanas bija pamatīgi apmulsis, bet pieklājīgs, sakot, ka tas gluži neizskatās pēc tā, ko redzējis tapšanas procesā.

Augot izmisumam, Deivids paziņoja, ka viņam ir kauns statuju rādīt vecākiem un sievai, kuri speciāli devušies uz Ameriku šā notikuma dēļ. “Labi, ka mani bērni neatbrauca. Ja mani bērni šo ieraudzītu, man liekas, ka viņi sāktu raudāt. Es nevēlos tevi aizvainot, bet šis man nozīmē ļoti daudz, un tev noteikti arī, Kris,” sarunā ar viltus mākslinieku atklāja zvaigzne.

Tikko Bekhems pēc piedzīvotās vilšanās mēģināja pamest privāto pasākumu, sākās Kordena plāna otrā daļa – “netīšām” iznīcināt briesmīgo atveidojumu un atklāt draugam, ka viss ir joks un nav jāuztraucas, jo īstā statuja ir daudz precīzāks un veiksmīgāks viņa atveidojums.

Foto: AP/Scanpix

Kā zināms, slavenais futbolists "Galaxy" komandas rindas pārstāvēja no 2007. līdz 2012. gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu