Latvijā tiks atklāts jauns kinoteātris, kurā investēti septiņi miljoni eiro (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apmeklētāji Igaunijas kinoteātrī "Apollo"
Apmeklētāji Igaunijas kinoteātrī "Apollo" Foto: AFP / Scanpix

Jaunajā iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole", kas durvis apmeklātājiem vērs jau 4. aprīli, tiks atklāts Latvijā pirmais un Baltijā līdz šim lielākais un modernākais Igaunijas kinoteātru ķēdes "Apollo Kino" kinoteātris, kura izveidē kaimiņvalsts kino tirgus līderi investējuši 7 miljonus eiro, informē Līga Andžāne, "Akropole Rīga" komunikācijas konsultante.

Tajā būs deviņas kinozāles ar kopumā 1140 sēdvietām, tostarp divas kinorestorāna zāles un pirmā IMAX auditorija Latvijā. Skatītāji varēs izbaudīt jaunākās skaņas un attēla kvalitātes tehnoloģijas īpaši ērtos, Itālijā ražotos krēslos, bet abās kinorestorāna auditorijās ēdienus un dzērienus seansa laikā varēs pasūtīt un baudīt turpat pie galdiņiem.

Uzkodas un dzērienus pasūtīt varēs arī īpaši komfortablajās, ar galdiņiem aprīkotajās zvaigžņu sēdvietās, kas atradīsies piecu citu kinozāļu augšējās rindās.

Jau ziņots, ka "Akropole" ir viens no pēdējo gadu apjomīgākajiem būvprojektiem Latvijā, un kopējās investīcijas projekta realizācijā, ieskaitot transporta infrastruktūras izveidi un apkārtnes uzlabošanu, sasniedz nepilnus 180 miljonus eiro. 

Akropole
Akropole Foto: Kaspars Nordens/LETA
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu