"Esmu drošībā!" Linda Leen atradusies netālu no Jaunzēlandes terorakta vietas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 15. martā, Kraistčērčas pilsētā, Jaunzēlandē, apšaudēs divās mošejās lūgšanu laikā tika nogalināti 49 cilvēki. Tajā vakarā Kraistčērčā ieradās arī pašmāju dziedātāja Linda Leen.

"Kad devos pāri kalniem šajā virzienā, protams, vēl par notikušo nezināju. Esmu drošībā," savus draugus informēja dziedātāja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieki un blēņas jeb Jaunzēlandes dienasgrāmata, Nr.1. Jaunzēlande šobrīd piedzīvo lielu investīciju un tūrisma pieplūdumu, tā teikt- “the new black”, un lai nu ko, bet cenu līmeņa neatbilstību šim statusam nu gan viņiem pārmest nevar. Auto īre, salīdzinot ar Eiropu, ir tuvu kosmosam, nu vai vismaz Islandei, tāpēc mans no punkta A uz B pārcēlājs ir vissuperminiekonomiskākā mazlitrāžas versija ar funkciju “braukt”, ne mazāk un arī ne vairāk. Kalnainākos un reizē līkumaināku ceļu apvidos, kādi ārpus centrālā ziemeļus un dienvidus savienojošā lielceļa ir tieši visi, manī ieperinās doma, ka šī mazulīte kā jau tagad moderni, ir savulaik mainījusi dzimumu: iepriekšējā dzīvē bijusi manuāla, un tagad automātiski pārslēgt ātrumus atceras tikai pēdējā brīdī pirms (atgriežoties pie kosmosa) pacelšanās gaisā :”Hi hi, eķ, atkal aizmirsās...hjuuuu, laižam tālāk!”:D Mūzikas klausīšanās iespēju ziņā arī šis eksemplārs būtu ierindojams godpilnajā retro kategorijā, bet tas jau ir cits stāsts!;) #photobylindaleen #sonya7rii

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#photobylindaleen

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Jau vēstīts, ka viena apšaude notikusi Kraistčērčas centra mošejā "Masjid al Noor", bet otra - Kraistčērčas Linvudas rajona mošejā. "Masjid al Noor" mošejā nogalināts 41 cilvēks, bet pārējie Linvudas rajona mošejā. Vairāk nekā 20 cilvēki guvuši nopietnus ievainojumus.

Policija aizturējusi četrus aizdomās turamos - trīs vīriešus un vienu sievieti. 

Tīmeklī izplatīts šaušalīgs traģisko notikumu video, norādīja policija, mudinot saiti uz video tīmekļa vietni neizplatīt. Tās pašas personas vārdā, kas izlikusi video, sociālajos medijos izplatīts arī galēji labējs manifests. Tā ievietotājs, 28 gadus vecais Austrālijas pilsonis Brentons Tarants apgalvo, ka ir no strādnieku šķiras ģimenes. Izliktajā video no pirmās personas skata punkta redzams, kā viņš piebrauc pie vienas mošejas, ieiet tajā un sāk apšaut cilvēkus.

Viņš arī uzņēmies atbildību par apšaudi, paziņojot, ka ieradies Jaunzēlandē ar vienu mērķi - lai izplānotu un trenētos uzbrukumam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieki & blēņas jeb Jaunzēlandes dienasgrāmata Nr.3. Tas nenotiek bieži, bet tanī dienā, stūrējot līkumainos, bet superlīdzenos Jaunzēlandes ceļus, pusbalsī murminot citēju Paula dziesmu “šī dziiiive ir kaaa šūpoles”. Tu cilvēks atbrauc uz vasaras nogali tālākajā punktā, kur no Latvijas var nokļūt, un dabon vēsākās, pelēkākās un lietainākās dienas pēc kārtas pēdējo gadu statistikā? Un tad.. aiz kārtējā kalnu līkuma ar aizkritušām ausīm un šķietami iereibušu vestibulāro aparātu tu dabon ŠO! Milzu varavīksni pār tirkīzzaļu okeānu, kas apskalo skaisti vientuļo pludmali. Nnnoookai, es apstājos pie zīmes “Uzmanību, pingvīni” un eju brist negaisā!:)

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#photobylindaleen

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu