Gundega Skudriņa atgriežas TV ekrānos ar kulinārijas raidījumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau no 23. marta sestdienās plkst. 10.35 pie skatītājiem ar jaunu sezonu atgriežas kulinārijas raidījums “Esi gardēdis”, kuru vadīs radoši atraktīvā un idejām bagātā TV personība Gundega Skudriņa. Katru nedēļu gardēžu virtuvē viesosies kāda populāra personība, kura pārsteigs ar maltīti sev un savam draugam.

Jau šo sestdien, 23. martā, kanālā TV3 atgriežas kulinārijas raidījums ”Esi gardēdis”, kas ik sestdienas rītu priecēs skatītājus ar radošu un pavasarīgu lidojumu pretim skaistiem svētkiem! Tāpat kā iepriekš, par galda noformējumu atbilstoši katra viesa raksturam rūpēsies košā TV personība un raidījuma vadītāja Gundega Skudriņa, kura ar interesantiem aksesuāriem un neierastiem, bet vienkāršiem padomiem atklās, kā pasniegt maltīti un ar kādām izklaidēm pārsteigt viesus.

Atklāšanas sezonas pirmajā raidījumā viesosies populārais mūziķis Nauris Brikmanis, kurš dalīsies savās ēst gatavošanas tradīcijās. Šoreiz studijā taps Naura iecienītās tortiljas un izcilais braunijs. Ciemos pie Naura viesosies viņa draugs hokejists Miķelis Rēdlihs, kurš būs ieradies taisnā ceļā no hokeja spēles.

Raidījums visas sezonas garumā priecēs ar aizraujošiem piedzīvojumu stāstiem, vienkāršām receptēm un radošām idejām, kuras noteikti noderēs ikvienam TV skatītājam!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu