Tautā iemīļoti aktieri un mūziķi īpašā izrādē pārtaps par "Čikāgas piecīšiem"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

“Čikāgas piecīši – atgriešanās” ir muzikāli vēsturiska vīzija – izrāde, kurā populāri aktieri un dziedātāji ar sirsnību un lielu pietāti atveidos iemīļotās grupas uzstāšanos viņu jaunības laikā. Tās pamatā ir Alberta Legzdiņa atmiņu stāstījumi no grāmatas “Čikāgas piecīšu piedzīvojumi” un “Čikāgas piecīšu” populārākas dziesmas. Jauniestudējuma pirmizrāde notiks Rojas estrādes atklāšanā 5. jūlijā.

Šarmantā Alberta Legzdiņa tēlā iejutīsies Mārtiņš Egliens, kurš pats ir ļoti atraktīvs aktieris ar izteiktu spēju sadarboties ar publiku. Viņš ļaus skatītājiem izbaudīt “Čikāgas piecīšu” jokus un gaisotni.

Mārtiņš Brūveris kļūs par Armandu Birkenu un valdzinās skatītājus ar savu apbrīnojamo balss tembru liriskajās dziesmās.

Janīnas Ankipānes šarmu un muzikalitāti iznesīs dziedātāja Ieva Sutugova, bet Lorijas Vudas tēlā iejutīsies dziedātāja Ginta Krievkalna vai Dailes teātra aktrise Inita Sondore.

Aktieris Marģers Eglinskis atveidos gan Uldi Ievānu, gan Uldi Streipu, kuri abi bija izcili joku meistari. Vēl izrādē skatītāji varēs tikties ar Ilmāru Dzeni, ko atveidos Liepājas teātra lieliskais dziedošais aktieris Rolands Beķeris. Ilmārs Dzenis pašos pirmsākumos ir dziedājis “Čikāgas piecīšos”, taču vēlāk bijis spiests pārcelties uz Floridu, kur sāka pats savu mūziķa karjeru.

Izrādē kā Larisa Mondrusa uzmirdzēs Ginta Krievkalna. Jāpiebilst gan, ka Larisa Mondrusa emigrēja no Latvijas krietni vēlāk un viņai nav nekāda sakara ar “Čikāgas piecīšiem”, tomēr arī viņas dziesma “Svešā zemē stādu rozes” ir tautā ļoti populāra un piederīga tā laika notikumiem, tāpēc skatītājiem būs interesanti tikties arī ar viņu.

Izrādes notiks: Rojas estrādes atklāšanā 5. jūlijā, 7. jūlijā Valmierā, 13. jūlijā Madonā, 2. augustā Saldū, 3. augustā Kuldīgā, 4. augustā Jelgavā, 16. augustā Ulbrokā, 17. augustā Kandavā, 18. augustā Cēsīs, 23. augustā Bauskā, 24. augustā Smiltenē, kā arī citur Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu