"DaGamba" piešķir "Melnajam gulbim" vēl tumšāku noskaņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Klasiskās mūzikas huligāni grupa "DaGamba" laidusi klajā videoklipu, kas ir jaunākais priekšvēstnesis gaidāmajam albumam un 12. aprīļa lielkoncertam "Arēnā Rīga". 

Grupa "DaGamba", kas klausītāju atzinību ir izpelnījušies ar saviem muzikālajiem eksperimentiem un spēju apvienot dažādus mūzikas stilus, savā jaunākajā veikumā – albumā "DAGAMBA feat TCHAIKOVSKY", Pētera Čaikovska darbus miksē ar grupas oriģinālmūziku, pārkāpjot ierastos rāmjus un pārsteidzot ar žanru pretstatiem. Grupas sadarbībā ar Čaikovski, klasiskie darbi ieguvuši jaunu, vitālu un dinamisku skanējumu.

Grupas jaunākais veikums "Black Swan", kas sakņojas vienā no visu laiku izcilākajiem baletiem pasaulē “Gulbju ezers”, ir tam spilgts apliecinājums. Saglabājot atsauces uz Čaikovska oriģinālo Gulbja tēmu, pievienotais jaudīgais ritms un elektroniskā čella skaņas mudina šo kompozīciju ierindot kā roka žanram piederīgu. 

Albumā iekļauto kompozīciju pirmatskaņojumu Latvijā būs iespējams izdzirdēt 28. martā, plkst. 19.00 t/c Spice, kā arī klātienē satikt grupas dalībniekus, saņemt autogrāfus un izbaudīt īpašus pārsteigumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu