Dženifera Lopesa saņēmusi negaidītu vēstuli no Baraka Obamas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix/TVNET kolāža

Amerikāņu dziedātāja Dženifera Lopesa un viņas līgavainis, beisbola spēlētājs Alekss Rodrigess saderinājās marta sākumā un pa šo laiku saņēmuši neskaitāmus apsveikumus no vairākiem pasaulē populāriem cilvēkiem. Pāri ar priecīgo notikumu apsveicis arī bijušais ASV prezidents Baraks Obama ar kundzi. 

Rodrigess sociālajos tīklos publicējis foto, kurā redzama Obamu pāra sūtītā vēstule. 

"Mišela un es vēlējāmies apsveikt jūs ar saderināšanos. Pēc 26 kopā pavadīties gadiem mēs varam teikt: lai vai kādus izaicinājumus sniedz dzīve, tie kļūst vieglāki, ja dalies tajos ar mīļoto cilvēku," teikts Obamas ar roku rakstītajā vēstulē. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This means the world to us. #44

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Atgādinām, ka šīs nebūs abu pirmās laulības. Alekss no 2002. līdz 2008. gadam bija precējies ar Sintiju Kērtisu – pāra savienības laikā nāca pasaulē divas meitas. Savukārt Dženiferai aiz muguras ir jau veselas trīs laulības - no 1997. līdz 1998. gadam viņa bija precējusies ar aktieri Odžani Noa, no 2001. līdz 2003. gadam ar aktieri Krisu Džadu, bet no 2004. līdz 2014. gadam ar dziedātāju Marku Antoniju. Pēdējās laulības laikā slavenība kļuva par māmiņu dvīņiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu