Mairis Briedis priecē fanus ar ģitārspēles prasmēm (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis marta sākumā paziņoja, ka sācis apgūt jaunu arodu - viņš mācās spēlēt ģitāru. Nu internetā publicēts video, kurā Briedis parāda, ko nepilna mēneša laikā iemācījies. 

Maira pasniedzējs pie publiskotā video raksta: "Daudz un dažādi cilvēki nāk pie manis mācīties spēlēt ģitāru. Visi vienmēr sūdzas par to, ka viņiem nav laika trenēties, viņu rokas nav radītas ģitārspēlei, u.tml. Paskatieties uz Mairi. Viņš ir aizņemts cilvēks, kuram ir strikts režīms, un viņa rokas arī nav muzikantam raksturīgas. Bet viņam izdevās atrast laiku regulāriem treniņiem un sasniegt labus rezultātus īsā laika posmā (trīs līdz četras nedēļas). Lūk, tas ir čempiona gars!"

Bokseris divarpus minūšu garajā video spēlēja fragmentus no tādām kompozīcijām kā "Seven Nation Army", "Peter Gunn", "In the hall of the Mountain King", "Smoke on the Water", "Beat it" un "Come As You Are".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu