Madara Kiviča pēc vīra neuzticības pārsteidz ar īpaši romantisku tēlu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divu bērnu māmiņa Madara Kiviča, no kuras pērnā gada izskaņā aizgāja mūziķis Andris Kivičs, lai būtu kopā ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, turpina dzīvot pozitīvu un pilnvērtīgu dzīvi. Šoreiz Kiviča sociālajos tīklos dalījusies ar fotogrāfijām, kurā redzama pavisam jaunā izskatā - to viņai palīdzējusi izveidot stiliste Linda Kilpe. 

Kā stāsta pati Madara, viņai tuvāks ir tieši sportiskais stils - ādas bikses vai svārki, rūtaini krekli un plēstas džinsas. 

Īsajos video stāstiņos, kas pazūd pēc 24 stundām, stiliste norādīja, ka vēlas Madarai izveidot romantiskāku stilu nekā ierasts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Spriežot pēc publiskotajām fotogrāfijām, tas izdevies veiksmīgi - Madara iemūžināta sev neierastā tēlā, pozējot kleitās, svārkos un maigos toņos.

"Šodien izmantoju ilgi gaidīto brīvdienu lietderīgi - satikos ar lielisko stilisti un arī divu bērnu mammu Lindu Kilpi. Vispirms iegrimām sarunās par dzīvi, mammu būšanu un tad atcerējāmies, ka svarīgākais šīs dienas piedzīvojums un uzdevums - mazliet izmainīt vai vismaz atšķaidīt huligānes stiliņu jeb, kā to moderni dēvē, "grunge style". Ķērāmies pie darba! Man bija tik interesanti piemērīt visu, ko Linda piedāvāja! Un šoreiz teiciens "Es pati šokā!" arī piederas pie lietas!" par galarezultātu vēstīja Madara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu