Kokaīna karalis Priverts atklāj šausminošas detaļas par martā piedzīvoto smago piekaušanu (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas slavenākais narkokurjers un par pašmāju kokaīna karali dēvētais Rolands Prīverts marta vidū Bolīvijā tika smagi piekauts. Sarunā ar žurnālu “Privātā Dzīve” viņš pavēstīja, ka tā neesot bijusi nejaušība, bet gan atentāta mēģinājums.

“Jāiesaista nopietni cilvēki, jo tā ir mafija un specdienesti, kas pret mani veica atentātu. Un šis nav pirmais mēģinājums. Viens bija jau tad, kad gaidīju tiesu Latvijā. Mani gribēja noindēt!” tā uzņēmējs, kam Bolīvijā pašlaik esot desu ražotne.

Publiskotajos foto redzams, ka Privertam ir gan salauzta kāja, gan zila acs un citi nopietni miesas bojājumi.

Foto: Brīdinājums - galerijā redzami nepatīkami skati!

“Mans organisms atkal ir saindēts, turklāt piedzīvoju laupīšanu savās mājās. Ieradās laupītāji, es mēģināju bēgt, bet viņi paņēma visu naudu no manām mājām. Tad kaut kādi cilvēki mani, pa ceļam atkal aplaupot, nogādāja slimnīcā, kur tagad esmu, un būtībā cīnos par savu dzīvību, bet realitātē – gaidu nāvi,” izdevumam atklāja Priverts, piebilstot, ka plāno meklēt patvērumu kādā no “drošajām valstīm”, piemēram, Norvēģijā.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Priverts par narkotiku noziegumiem cietumā pabijis vairākkārt.

Narkokurjers Priverts vaino varas iestādes pierādījumu safabricēšanā un citās nelikumībās

Jau 1999. gada sākumā viņu kopā ar toreizējo Latvijas Modeļu asociācijas prezidenti Dairu Silavu Rīgas lidostā aizturēja par mēģinājumu Latvijā ievest gandrīz divus kilogramus kokaīna. Par šo gadījumu Augstākā tiesa 2000. gada novembrī Prīvertam piesprieda brīvības atņemšanu uz sešiem gadiem, taču no cietuma viņš tika atbrīvots pirms termiņa.

2004. gada sākumā Privertu aizturēja Gvajakilas lidostā Ekvadorā. Pie viņa tika atrasti 894 grami kokaīna.

Savukārt 2009. gadā Privertam tika piespriests astoņu gadu cietumsods Somijā par kokaīna kontrabandu no Dienvidamerikas uz Somiju, Igauniju un Latviju.

Prīverts arī sarakstījis grāmatu par savu dzīvi "Nebaidies ne no kā", kas tika prezentēta šī gada 16. janvārī Rīgas viesnīcā "Gutenbergs".

Foto: Rolanda Priverta grāmatas „Nebaidies ne no kā” atvēršanas svētki

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu