Izziņota šova "X Faktors" trešā sezona

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Toms Norde

Jau šoruden vērienīgākais muzikālais šovs “X Faktors” atgriezīsies pie TV skatītājiem ar trešo sezonu, tādēļ dziedošie talanti no visas Latvijas aicināti pieteikties dalībai šovā un jau maijā piedalīties reģionālajās atlasēs!

“X Faktors” ir vērienīgākais muzikālais šovs Latvijā, kas jau rudenī atgriezīsies pie TV skatītājiem ar košiem priekšnesumiem un aizraujošiem notikumiem, sniedzot iespēju sekot līdzi muzikālai cīņai par galveno balvu un zvaigznes titulu! Šova trešajā sezonā sagaidāmi vairāki jaunumi, kas būtiski ietekmēs šova gaitu un sniegs vēl lielākas iespējas visiem dalībniekiem.

Šova producenti Guntars Gulbiņš un Ilze Ūdre dalās par gaidāmo jaunajā sezonā: “Atlasēs gaidīsim katru, kas reiz ir sapņojis par mūziķa karjeru un nu ir gatavs piepildīt savu sapni profesionālu mentoru un pedagogu pavadībā. Turklāt, šī sezona pārsteigs ar grandioziem jaunumiem, kas pavērs vēl lielākas iespējas tiem, kas alkst nokļūt uz vērienīgākās muzikālās skatuves Latvijā! Tomēr ir svarīgi ņemt vērā, ka šovs nozīmē gan fiziski, gan emocionāli smagu darbu – ilgas mēģinājumu stundas, uzdrošināšanos, spēju izkāpt no savas komforta zonas un virkni citu lietu, kurām ir jābūt gatavam ceļā uz uzvaru.”

Šova trešo sezonu vadīs skatītāju iemīļotais mūziķis Markus Riva un, tāpat kā iepriekš, dalībnieku sniegumu vērtēs profesionālā žūrija – Aija Auškāpa, Intars Busulis un Reinis Sējāns.

Lai atrastu tos, kuriem tiks sniegta iespēja pieredzējušu profesionāļu vadībā attīstīt savas prasmes, iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai, tiek izsludināta “X Faktora” 3. sezonas atlase. Atlasei aicinām pieteikties muzikālos talantus no visas Latvijas vecuma grupās 16-25, 25+, kā arī vokālās grupas. Pirmā atlases kārta norisināsies jau maijā sešās Latvijas pilsētās:

7. maijs – Jelgava, Zemgales Olimpiskais centrs;

8. maijs – Rēzekne, Rēzeknes novada pašvaldība;

9. maijs – Jēkabpils, Jēkabpils Tautas nams;

10. maijs – Talsi, Talsu Tautas nams;

11. maijs – Valmiera, Valmieras kultūras centrs.

Atlase Rīgā norisināsies 12. maijā, bet par šīs atlases norises vietu un precīziem laikiem informācija vēl sekos.

Foto: "X Faktora" otrās sezonas fināls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu