Latvijas kamaniņu izlases treneris Mārtiņš Rubenis atklāj, kā viņu izmainījusi bērna piedzimšana (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijušais kamaniņu braucējs un tagadējais treneris Mārtiņš Rubenis 2017. gada izskaņā kopā ar sievu, mākslinieci Ievu Rubeni (Kokoreviču) sagaidīja savu pirmdzimto – meitiņu Adelīnu. Intervijā ar žurnālu “Klubs” viņš pastāstīja, kā šis notikums izmainījis dzīvi.

“Tas bija un ir vēl viens, vēl lielāks pagrieziens pasaules uztverē un izpratnē par to, ko nozīmē dzīvot citiem. Un, kā izrādās, dzīvot citiem ir svētība, nevis sods vai apgrūtinājums. [..] Vienā brīdī tu saproti – tas ir tavs bērns, nācis no tavas sievas miesas, tas ir kopīgi radīts. Un tad vienā brīdī ir jānokāpj no troņa, jāapsēžas un jāsaprot, ka mēs esam šā procesa maza daļiņa, bet tas, kurš šo visu patiesībā ir radījis, ir tur augšā. Tas ir pārsteidzoši, kā no divu cilvēku mijiedarbības var rasties kaut kas pilnīgi jauns – jauna pasaule, kas pati aug un attīstās. [..] Ne jau mēs to darām. Lai kā gribētos šo vecāku godu, ka es esmu tas, kurš viņu ir izaudzinājis, man jāsaprot, ka esmu tikai ceļabiedrs, kurš palīdz dzīvē iekustēties un atrast savu ceļu,” intervijā pastāstīja sportists.

Mārtiņš un Ieva mija gredzenus 2016. gada vasarā. Šī ir Rubeņa otrā laulība.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu