Izjukusi dziedātājas Adeles laulība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

​30 gadus vecā angļu dziedātāja Adele Lorija Blu Edkinsa kopā ar vīru, uzņēmēju un ētiskā ūdens kompānijas “Life Water” dibinātāju Saimonu Konecki (45) pieņēma lēmumu šķirties, informēja viņas pārstāvji.

Aizvadītajā nedēļā pāris kopīgā paziņojumā atklāja, ka abi ir apņēmušies turpināt kopīgi audzināt dēlu mīlošās attiecībās.

Adeles dēls Andželo nāca pasaulē 2012. gadā, bet dziedātāja ar mīļoto mija gredzenus krietni vēlāk, 2016. gadā, pēc piecus gadus ilgām attiecībām.

Pāris šķiršanās procesa laikā lūdza sabiedrību cienīt viņu privātumu un paziņoja, ka par viņu attiecībām netiks sniegti papildus komentāri.

Veiksmīgā Londonā dzimusī dziedātāja pasaulē pazīstama ar saviem neskaitāmas balvas saņēmušajiem albumiem “19”, “21” un “25”, kuru dziesmas sasniegušas topu virsotnes visā pasaulē.

Adele par iestūrēšanu laulības ostā pasaulei paziņoja tikai 2017. gada “Grammy” balvu pasniegšanas ceremonijā, sakot īpašu paldies savam vīram.

Martā paparaci mākslinieci novērojuši dodamies uz ierakstu studiju Ņujorkā, raisot baumas par iespējamu jauna albuma ierakstīšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu