Paziņo jaunās Bonda filmas uzņemšanas sākumu. Zināms, kurš atveidos ļaundari

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rami Maleks
Rami Maleks Foto: Ekrānuzņēmums

Filmas producenti 25. aprīlī paziņojuši 25. Džeimsa Bonda filmas uzņemšanas sākuma datumu - filmēšana tiks sākta jau šās nedēļas beigās, 28. aprīlī. Zināms arī Bonda filmas ļaundara atveidotājs - tas būs "Bohēmista rapsodijas" aktieris Rami Maleks. 

Īpašā video uzrunā ēģiptiešu izcelsmes amerikāņu aktieris Rami Maleks solīja darīt visu iespējamo, lai aģentam 007 filmā neklātos viegli.

Lai gan bija šaubas, kurš aktieris iejutīsies galvenajā lomā nākamajā filmā par slaveno spiegu Džeimsu Bondu, līdzšinējais lomas atveidotājs, angļu aktieris Daniels Kreigs, apstiprināja, ka tomēr vēl pēdējo reizi atgriezīsies uz kino ekrāniem kā šis leģendārais tēls.

Šīs Džeimsa Bonda filmas režisors būs ASV kinematogrāfists Kerijs Fukunaga. Viņš ir pazīstams kā godalgu "Emmy" saņēmušā seriāla "True Detective" pirmās sezonas un "Netflix" pirmās pilnmetrāžas filmas "Beasts of No Nation" režisors.

Lai gan iepriekš ziņots, ka filma varētu iznākt 2019. gada nogalē, tagad producenti norāda, ka filma uz lielajiem ekrāniem gaidāma pēc gada - 2020. gada aprīlī.

Bondiānas 25. lentes producēšana notiks studijā "Pinewood", netālu no Londonas, savukārt filmēšana notiks Londonā, Itālijā, Jamaikā un Norvēģijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu