"Otras puses" solists Pauniņš laiž klajā dziesmu ar Rodionu Gordinu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Dīdžejs un mūzikas producents Rodions Gordins izdevis savu otro singlu latviešu valodā, kuru radījis kopā ar pazīstamo latviešu mūziķi Normundu Pauniņu no grupas “Otra puse”.

“Šī sadarbība man ir ļoti īpaša ar to, ka tas ir mans pirmais singls ar tik leģendāru izpildītāju. Pirms tam es pārsvarā esmu sadarbojies ar jauniem talantiem. Normunds (DJ Norsky) ir bijis mana autoritāte kopš nakts kluba “Nautilus” laikiem, un man prieks, ka mūsu dzīves ceļi savijušies tieši šādā veidā.”

Dziesma “Tāda esi tu” ir ieturēta vieglā, vasarīgā skanējumā. Mūzikas un vārdu autors ir pats Rodions, taču dziesmas tapšanā piedalījies arī pazīstams producents Rassell, kurš palīdzēja melodijas tapšanā. Pie dziesmas miksa Rodions sadarbojies ar "Labo ierakstu studijas" biedriem Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi.

Dziesmas video ticis filmēts Barselonā.

Šogad Rodionam ir ieplānots vēl viens singls latviešu valodā ar kādu pazīstamu sieviešu kārtas mākslinieci. Viņas vārds pagaidām tiek turēts noslēpumā, bet dīdžejs sola, ka tas būs liels un labs pārsteigums.

Atgādinām, ka Rodions ir pazīstams mūzikas industrijā kopš 2013. gada, kad Vācijas lielākā mūzikas izdevniecība “Kontor Records” izdeva viņa pirmo singlu “Love Me Right”, kurā piedalījās arī duets “Dvīnes”. Pa šiem gadiem viņš sadarbojies ar tādiem atzītiem māksliniekiem kā Rassell, Markus Riva, Adriana Miglāne, Edvards Grieze un citiem. Kopš gada sākumā viņš arī ir kluba “Coyote Fly” oficiālais dīdžejs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu