The Weeknd modelei Bellai Hadidai uzdāvinājis 73 tūkstošus vērtu pulksteni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Reperis The Weeknd jeb Eibls Makonens Tesfaije (29) savai mīļotajai, slavenajai modelei Bellai Hadidai (22) uzdāvinājis slavenību iecienītā zīmola “Audemars Piguet” pulksteni no “Royal Oak” kolekcijas. Tā cena – 72,9 tūkstoši dolāru.

“Tā ir vistrakākā/skaistākā lieta, kuru tu man esi uzdāvinājis, protams, neskaitot tavu mīlestību,” rakstīja modele, komentējot savu dimantiem pārklāto rozā zelta pulksteni.

Foto: Ekrānuzņēmums

Kā zināms, abi pēc pusotru gadu ilgām attiecībām pirmo reizi izšķīrās 2016. gadā, atkal kopā tika manīti kopā 2017. gada noslēgumā, taču oficiāli salaba 2018. gadā.

“Audemars Piguet” ir kļuvuši par ikonisku bagātības simbolu un apliecinājumu reperiem un citām slavenībām, kā uzņēmējai un modelei Kailijai Dženerei un aktierim Džonam Hilam. Dziedātājs Bruno Marss vienkāršāku zelta versijas pulksteni uzdāvināja katram savas komandas loceklim tūrē “24K Gold”, savukārt aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa šādu sudraba pulksteni pasniedza mīļotajam, beisbola spēlētājam Akelsam Rodrigesam Valentīndienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu